keskiviikko 14. heinäkuuta 2021

Lahjakortti toimii tilanteessa kuin tilanteessa – TOP 10 lahjakortit Suomessa 2021

 


Suomessa lahjakorttien suosio on ollut tasaisessa nousussa vuosien myötä. Lahjakortti ja sen kiistaton etu on sen hyödyntäminen tilanteessa kuin tilanteessa. Lahjakortti on yleisesti todella hyvä ja suosittu tapa ilahduttaa ystävää merkkipäivänä tai vaikkapa hääparia unohtumattoman elämyksen parissa. Lahjakortteja saa nykyisin lähes jokaisesta kaupasta ja erilaisista verkkokaupoista ja siksi keräsimme TOP 10 lahjakortti-ideaa helpottamaan sinun seuraavaa ostopäätöstä.

TOP 10 lahjakortit Suomessa

Elämyslahjat

Elämyslahjat tarjoaa jokaiselle jotain ja siksi se on erityisen hyvä valinta lahjakortin ostamiselle. Monipuolinen valikoima ja jatkuvasti uusiutuvia elämyksiä tarjoava Elämyslahjat on kiistattomasti yksi nykyajan parhaimmista vaihtoehdoista yllättää ystävä unohtumattomalla Elämyslahjat-lahjakortilla.

Elämyslahjojen valikoimasta löytyy elämyksiä ihan kaiken ikäisille ja mikä parasta - lahjakortin saajan on helppo valita oma elämyksensä suoraan Elämyslahjat.fi verkkokaupasta. Lahjakortti joka ei jätä ketään kylmäksi.

Zalando

Uudet kengät? Uusi takki? Zalandon lahjakortti on loistava valinta ystävälle, joka kaipaa vaatekaappiin pientä tai vähän isompaa uudistusta. Zalandon valikoimasta löytyy monipuolisesti kaikki suositut merkkivaatteet ja tästä syystä lahjakortti mahdollistaa vaikka kokonaan uuden urheiluharrastuksen aloittamisen.

Fitnesstukku

Urheilu ja sen monimuotoisuus on varmasti yksi nykyajan kasvavista trendeistä. Fitnesstukun lahjakortin avulla kotikuntoilijan on helppo hankkia treenivaatteita, lisäravinteita, urheiluvarusteita ja välineistä suoraan kotiin.

Steam

E-Sportsin ja videopelien harrastajille ja ystäville löytyy takuuvarma Steam-lahjakortti. Lahjakortin avulla on helppo ostaa uusia pelejä tai lisäosia. Steamin valikoimasta löytyy tuhansia ja toinen toistaan suosittuja pelejä, jonka ansiosta pelien ystävälle tämä lahjakortti on loistava valinta.

Ravintola.fi

Kulinaristisille ystäville sopiva ravintolalahjakortti on maistuva elämys vailla suolaa ja pippuria. Ravintola-fi -lahjakortti käy yli 100 kotimaiseen ravintolaan ja aina Helsingistä Leville asti.

Tiketti

Kulttuurin ystäville sopiva Tiketin lahjakortti on mainio valinta ilahduttaa ystävää. Tiketin lahjakortti sopii festareista nauttiville, teattereiden ystäville tai vaikkapa taidetta ja historiaa rakastaville.

Verkkokauppa.com

Elektroniikkaa, viihdettä, karkkeja tai vaikkapa uusi vinkuva lelu naapurin koiralle - tätä kaikkea tarjoaa Verkkokauppa.com-lahjakortti, jonka valikoimasta löytyy lähes kaikkea mitä vain voit kuvitella.

K-Lahjakortti

Ystävälle suosikki herkkuja kaupasta? Remonttimaalia K-Raudasta? Uudet legginsit Intersportista? - Kyllä! K-lahjakortti on monipuolinen tapa ilahduttaa ystävää koska se toimii kaikissa K-ryhmien kaupoissa ja tästä syystä vaihtoehtoja on todella paljon sen käyttämiseen.

Timanttiset

Korulahjat sopivat moneen ja ne jäävät ikuisesti mieleen ja talteen. Timanttiset-lahjakortti on hyvä valinta perinteisten kaulakorujen, mutta myös uusien älykellojen hankintaan. Timanttisten valikoimasta löytyy vaihtuvia ja uusia tuotteita.

Apollomatkat

Yllätä ystävä lahjalla, joka sopii matkailusta nauttiville. Apollomatkojen lahjakortti mahdollistaa unelmien rantaloman, lyhyet kaupunkilomat tai vaikkapa risteilyt Välimeren aalloilla. Matkalahjakortti sopii hyvin vuoden jokaiseen hetkeen koska matkakohteet on helppo valita sesongin mukaan.

Kirjoittaja: Antti

Piditkö tästä artikkelista? Lue myös Suomen parhaat lahjakortit

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti