torstai 15. syyskuuta 2022

Lahjakortti on täydellinen lahja mihin tahansa tilaisuuteen

Lahjakortti on täydellinen lahja mihin tahansa tilaisuuteen! Etsitpä sitten syntymäpäivälahjaa, joululahjaa tai mitä tahansa lahjaa, lahjakorttia parempaa vaihtoehtoa ei ole olemassa. Lahjakortti voidaan räätälöidä vastaanottajalle täydellisesti sopivaksi. Seuraavaksi esittelemme muutamia syitä, miksi lahjakortit ovat niin hyviä lahjoja ja kerromme, miten valita täydellinen lahjakortti.

Miksi lahjakortti on hyvä lahja?


Lahjakortti on hyvä lahja monesta syystä. Ensinnäkin se antaa lahjan saajalle mahdollisuuden valita oman lahjansa. Tämä tarkoittaa, että hän voi valita jotain sellaista, mitä hän todella haluaa tai tarvitsee, mikä on aina hyvä asia. Lisäksi lahjakortteja voi ostaa lähes jokaisesta liikkeestä. Lopuksi todettakoon, että lahjakorteissa on usein pitkä voimassaoloaika, joten jos vastaanottaja ei käytä sitä heti, hän voi säästää sen myöhemmäksi.


1. Lahjakortilla voi ostaa mitä tahansa, mitä vastaanottaja haluaa


Yksi lahjakorttien parhaista puolista on se, että niillä voi ostaa mitä tahansa, mitä vastaanottaja haluaa. Tämä tarkoittaa, ettei sinun tarvitse huolehtia siitä, että valitset väärän kokoisen, värisen tai tyylisen vaatteen tai hankit hänelle kirjan, jonka hän on jo lukenut - lahjakortin avulla hän voi valita juuri sen, mitä haluaa.


2. Lahjakortit ovat joustavia


Toinen hyvä puoli lahjakortissa on se, että se on joustava. Jos vastaanottaja ei halua käyttää sitä heti, hän voi säästää sen myöhemmäksi. Ja jos hän muuttaa mieltään haluamastaan tuotteesta, useimmat kaupat antavat hänelle mahdollisuuden vielä vaihtaa tuotteen johonkin toiseen.


3. Lahjakortti ei vanhene heti


Useimmissa lahjakorteissa on pitkä voimassaoloaika. Vaikka vastaanottaja ei käyttäisi lahjakorttia heti, se ei mene hukkaan. Lahjakortin saaja saa käyttää sen milloin haluaa. Elämyslahjakorteilla on jopa kolmen vuoden voimassaoloaika.


4. Lahjakorttiin voi lisätä henkilökohtaisen tervehdyksen


Kun annat lahjaksi lahjakortin, voit lisätä oman henkilökohtaisen kosketuksesi valitsemalla tilaisuuteen ja vastaanottajalle sopivan mallin tai viestin. Voit esimerkiksi antaa syntymäpäivälahjaksi lahjakortin hauskalla kuviolla tai viestillä tai valita jouluksi tyylikkäämmän lahjakortin. Mahdollisuuksia on loputtomasti!


Miten valita täydellinen lahjakortti?


Kun on kyse lahjojen antamisesta, yksi koko ei sovi kaikille. Paras tapa varmistaa, että lahjasi otetaan hyvin vastaan, on valita lahjakortti, jonka voi käyttää vastaanottajan suosikkikaupassa tai hänen suosikkitoimintaansa. Tässä muutamia vinkkejä täydellisen lahjakortin valintaan:


1. Ota huomioon lahjakortin vastaanottajan kiinnostuksen kohteet


Jos tiedät, että lahjansaaja nauttii jostain tietystä harrastuksesta tai aktiviteetista, yritä löytää lahjakortti, jota voi käyttää kyseisen kiinnostuksen kohteen tukemiseen. Jos hän esimerkiksi rakastaa retkeilyä, harkitse lahjakorttia Partioaitan kaltaiseen ulkoilukauppaan.


2. Mieti, mitä lahjakortin saaja tarvitsee


Hieno tapa osoittaa välittämistäsi on hankkia lahjakortti johonkin sellaiseen, jota vastaanottaja tarvitsee, mutta jota hän ei välttämättä ostaisi itselleen. Tämä voi olla mitä tahansa kylpylälomasta uuteen talvitakkiin.


3. Laatu on tärkeämpää kuin määrä, myös lahjakorteissa


Ajatus on aina tärkein. Valitse lahjakortti sellaisesta liikkeestä tai palvelusta, jonka lahjan saaja varmasti käyttää. Lahjan saaja ei tee mitään luksusliikkeen lahjakortilla, jos hän ei sellaisissa tavallisestikaan vieraile.


4. Tee lahjakortista henkilökohtainen


Jos haluat, että lahjakortti tuntuu henkilökohtaisemmalta, kokeile yhdistää se johonkin muuhun lahjan saajan kiinnostuksen kohteisiin tai tarpeisiin liittyvään. Jos hän esimerkiksi rakastaa kahvia, voit liittää paikallisen kahvilan lahjakortin yhteyteen pussillisen hänen suosikkipaahtimonsa papuja.5. Valitse sähköinen lahjakortti


Jos sinulla on vähän aikaa tai asut kaukana lahjakortin saajasta, lähetä fyysisen lahjakortin sijasta e-lahjakortti, jotta hän voi saada sen oikeana juhlapäivänä ja käyttää sen vaikka heti.


Piditkö tästä artikkelista? Lue myös Miksi lahjakortti on parempi lahja kuin raha?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti