lauantai 7. joulukuuta 2013

Onko lahjakortti helppo joululahja?

Usein saattaa olla vaikeuksia keksiä joululahjaa. Tuntuu, että kaikki lahjaideat on jo käytetty viime vuonna eikä mieleen tule mitään uutta. Lahjakortti voi helpottaa tätä onglemaa. Lahjakortilla valinnan vaikeus pienenee, sillä ainoa päätettävä asia on liike, jonne haluat ostaa lahjakortin. Tämä on huomattavasti helpompaa kuin valmiin lahjan ostaminen. Lahjakortilla annat valinnan vapauden koko liikkeen tarjontaan, jonne ostat lahjakortin.

Lahjakortin voi antaa erikoisliikkeisiin, jotka tarjoavat esimerkiksi urheiluvarusteita. Toinen hyvä vaihtoehto ovat vaateliikkeet. Nämä ovat kuitenkin aika perinteisiä lahjaideoita. Jos haluaa antaa lahjaksi jotain erikoisempaa, on siihenkin olemassa vaihtoehtoja. On olemassa lahjasivustoja, jotka tarjoavat erilaisia ideoita ja elämyksiä.

Lahjakortteja saa käteväsi myös netistä. Nettilahjakortin ostaminen on siinä mielessä potentiaalinen idea, että tällöin välttyy jouluruuhkilta. Kaikkia hoituu käteväsi kotikoneelta ilman kaupoissa pyörimistä ja hyörimistä.Elämyslahjat.fi on sivusto, joka yhdistää elämykselliset lahjaideat ja helpon netistä ostamisen. Se tarjoaa muun muassa laajan valikoiman joululahjaideoita.Sen tarkoituksena on tarjota ideoita, jotka saavat vastaanottajassa vau-efektin. Uutuutena valikoimaan on juuri tullut Dinner in the Sky -lounastapahtumaan lippuja. ElämysLahjat on Suomessa ainoa, joka myy näitä ensi kesän tapahtumalippuja ennakkoon. Valikoimassa on myös perinteisempiä lahjoja kuten hemmotteluhoitoja ja ravintolaillallisia. Näitäkin löytyy pienillä lisämausteille kuten Illallinen pimeässä. ElämysLahjojen lahjakortti on kelpo lahjaidea. Seuraava lainaus on ElämysLahjojen-sivuilta.

Haluatko antaa lahjaksi elämyksen, mutta et ole täysin varma mistä lahjan saaja pitäisi? ElämysLahjojen lahjakortin avulla lahjan saaja voi itse valita haluamansa elämyksen. (ElämysLahjat.fi / Lahjakortti)
Etsi joululahjavinkkejä saajan mukaan: joululahja naiselle tai joululahja miehelle.

Lahjakortit kasvattavat suosiotaan joulun aikaan, lue lisää lahjakorttien suosiosta.

Lue myös artikkelimme Onko lahjakortti päivän pelastaja?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti