perjantai 27. heinäkuuta 2018

Persoonallinen lahjakortti – itse tehty lahjakortti sykähdyttääTiedätkö sen tunteen, kun pitäisi hankkia sykähdyttävä lahja päivänsankarille, mutta sinulla ei ole mitään hajua lahjan saajan toiveista tai ideoita siitä, mitä haluaisit lahjaksi antaa?


Mikset siis antaisi lahjaksi lupausta yhteisestä ajasta tai jotain muuta mukavaa palvelusta? Itse tehty lahjakortti on helppo ja edullinen idea toteuttaa melko nopeallakin aikataululla. Kaunis lahjakortti on persoonallinen lahja, jossa on mietitty lahjan saajaa, eikä vain ostettu kiireessä ensimmäistä käsiin sattuvaa lahjaideaa marketin hyllyltä. Itse tehty lahjakortti on myös yllättävä lahja, jota saaja ei osaa odottaakaan. 


Tuoreille vanhemmille voisi tarjota esimerkiksi lastenhoitoapua, kumppanille hartiahieronnan, isovanhemmille neuvontaa elektroniikan kanssa, ystävälle illallisen hänen valitsemassaan ravintolassa, vanhemmille lumenluonnin tai sisarukselle ikkunoiden pesun. 


Lahjaksi voi keksiä mitä ikinä mieleen juolahtaakaan, vain luovuus on näissä lahjakorteissa rajana. 


Katso valmiita ideoita: täältä löydät tulostettavia lahjakortteja.


Ohjevideo "yhteistä aikaa lahjaksi". Elämyslahjat lahjakorttiJos kuitenkaan et ehdi itse alkaa askartelemaan lahjakorttia, kurkkaa lahjaideoita Elämyslahjojen sivuilta. Sieltä löydät muun muassa Elämyslahjojen avoimen lahjakortin, jolla lahjan saaja saa valita mieluisimman elämyksen yli 1 300 elämyksen joukosta.


Artikkelin on sponsoroinut Elämyslahjat.fi. Katso lisätietoa valittavissa olevista elämyksistä suoraan yrityksen sivuilta.


Lue myös Onko lahjakortti päivän pelastaja?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti